Centrala Väsby, Upplands Väsby

Centralvägen 17

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

2:a Centrala Väsby med stor balkong & perfekt läge

Äntligen finns en av de välplanerade 2:orna med högt läge och stor balkong i Brf Vilunda Allé på Centralvägen i Centrala Väsby till salu. Byggnaden uppfördes år 2008 och allt i bostaden är välbevarat och i bra skick. Möjlighet till billig parkering finns!

Äntligen finns en av de välplanerade 2:orna med högt läge och stor balkong i Brf Vilunda Allé på Centralvägen i Centrala Väsby till salu. Byggnaden uppfördes år 2008 och allt i bostaden är välbevarat och i bra skick. Möjlighet till billig parkering finns! Denna lägenhet har ett av föreningens bästa lägen mot den lugna baksidan. Här erbjuds ni bland annat ett ordentligt sovrum, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt kök med liten matplats och alla bekvämligheter, luftig planlösning med vardagsrum och kök i ett samt gott om förvaring i garderober. Externt/separat förråd finns.

Brf Vilunda Allé ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen (som tar dig till Stockholm, Uppsala och Arlanda inom 30 min), restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Mer om mäklarna