Centrala Väsby, Upplands Väsby

Industrivägen 26

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen 2:a med inglasat uterum & uteplats

Nu ges äntligen en unik chans att köpa en av de härliga och rymliga 2:orna i populära Brf Korpkulla 1 med inglasat uterum och extra stor uteplats. Lägenheten är belägen en trappa upp i härligt solläge (sydväst) och härlig utsikt över Järnvägsparken i Upplands Väsbys centrala delar.

Nu ges äntligen en unik chans att köpa en av de härliga och rymliga 2:orna (möjlig 3:a - se alternativ planlösning) i populära Brf Korpkulla 1 med inglasat uterum och extra stor uteplats. Lägenheten är belägen en trappa upp i härligt solläge (sydväst) och härlig utsikt över Järnvägsparken i Upplands Väsbys centrala delar.

I denna bostad på Industrivägen 26 erbjuds ni bland annat en bra planlösning (se alternativ planlösning), rymligt sovrum, klädkammare, vardagsrum med möjlig matplats, rymligt & helkaklat badrum och välhållet kök. Då bostaden är välhållet skick men med visst renoveringsbehov finns en möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek och bekvämligheter. Hiss finns i huset som har ett generöst och ljust trapphus med glastak. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek.

Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Mer om mäklarna