Centrala Väsby, Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 93

Såld
  • 1 rum
  • 20 kvm
  • Bostadsrätt

Central 1:a med väldisponerad yta!

Inflyttningsklar och yteffektiv 1a med perfekt läge i kommunen. Denna centralt belägna lägenhet på första våningen skapar bra ljusinsläpp med dess stora fönster. Duschrummet är modernt och fräscht och erbjuder det man behöver. Allrummet med sovalkoven som är smart placerat skapar goda ytor för...

Inflyttningsklar och yteffektiv 1a med perfekt läge i kommunen. Denna centralt belägna lägenhet på första våningen skapar bra ljusinsläpp med dess stora fönster. Duschrummet är modernt och fräscht och erbjuder det man behöver. Allrummet med sovalkoven som är smart placerat skapar goda ytor för matgrupp upp till 2-3 personer för trevliga måltider och en soffgrupp med möjlighet till avkoppling. Förråd medföljer bostaden och finns i källare. Lägenheten är en perfekt förstagångslägenhet eller kanske passande för en student som studerar i Stockholm eller Uppsala där du har ett pendlingsavstånd inom 30 minuter.
Du kommer bo ett stenkast (ca 250m) ifrån Väsby centrum där både dagligvaruhandel så som ICA och Willys finns samt shopping för nöje och matupplevelser. Väsby Centrum erbjuder även närheten till tandvård, barnavård, mödravård och husläkarmottagningen. Lite längre ner på Centralvägen finns ett stort utbud med matupplevelser och nöje, fortsätter man ner mot Upplands Väsby station, 800m ifrån bostaden finns bussar och pendeltåg som kan ta en till Stockholm, Uppsala C och Arlanda.

Mer om mäklarna