Bollstanäs, Upplands Väsby

Bjursvägen 52

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfräsch modern 3:a med uteplats byggd år 2023

I lugna och mycket populära HSB Brf Bollstanäs har man nu möjligheten att förvärva denna moderna 4:a med en öppen planlösning och en stor och vacker uteplats byggd år 2023.

Vill ni ha fria ytor för sociala tillfällen men också möjligheten till lugn och avkoppling? Då är väntan över, för nu finns denna fina lägenhet till salu som kombinerar dess båda.

I lugna och trevliga HSB Brf Bollstanäs säljs nu en otroligt fin och varsamt renoverad 3:a på Bjursvägen med stor uteplats byggd år 2023. Lägenheten har under år 2018 genomgått en omfattande renovering med ny 3-stavs ekparkettgolv, ommålade ytskikt och ett ypperligt modernt kök som nu håller absolut högsta klass. Köket är ett Ballingslöv kök med extra stor induktionshäll, stora och stilrena kyl- & frysskåp samt en läcker integrerad ho i bänkskivan som ger en lyxkänsla. Och till pricken över i:et finns ett vitrinskåp med charmiga vitrinluckor i anslutning till köket. Badrummet är väl vårdat och innehar det mesta man kan tänkas behöva, varför inte ta ett avkopplande bad efter en stressfull dag? Lägenheten har en gedigen planlösning som skapar en lätthet att röra sig mellan alla rum. Det stora vardagsrummet ger plats för både soff- och matgrupp.

Bollstanäs ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna