Tygelsjö, Tygelsjö

Laavägen 62

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Nybyggt bostadsrättsradhus från 2020 på en fantastisk hörntomt!

Nybyggt bostadsrättsradhus från 2020 på en fantastisk hörntomt!

Förtrollas dagligen av den skånska naturen på väg hem till populära Tygelsjö! Vägen upp till Laavägen 62 kantas av lugna villakvarter där barnfamiljer stormtrivs! På denna härliga plats står en länga med välplanerade bostadsrättsradhus och detta hus specifikt beläget på en fantastisk hörntomt där villaområdet möter det skånska landskapet. Utsikten över ängarna är hänförande! Med en funktionell planlösning på 1-plan om 75m² och en trädgårdstomt i härligt sydostläge är detta en bostad med många bekvämligheter.

Interiört finns ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, med en naturlig matplats i ena änden och soffgrupp i den andra. Däremellan finns en dörrutgång till den härliga uteplatsen på baksidan med friutsikt över landskapet. Här finns i övrigt ett stilrent kök med en matplats, två stora sovrum, ett helkaklat badrum utrustat med duschhörna och både tvätt-och torktumlare! På framsidan finns extra förvaringsutrymme i en egen förrådsbyggnad om ca 10m² på framsidan av huset.

Området är lugnt och trivsamt med närhet till hav och strövområden, men även till matbutik, förskolor- och skolor, idrottsplats och lekplatser. Genom motorvägen på andra sidan Tygelsjö är det smidigt att nå t.ex Malmö, Lund eller Köpenhamn. Du når även Svågertorp med bil på 5 minuter!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna