Trångsunds Centrum, Trångsund

Trångsundstorget 1, 9tr

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad etta med enastående utsikt mitt i Trångsund!

Upplev det perfekta boendet mitt i Trångsund centrum!

Denna fantastiska etta på våning 9 av 13 i en eftertraktad fastighet, med en yta på 38 kvm och en halvinglasad balkong erbjuder denna lägenhet en oslagbar kombination av komfort och utsikt.

Redan vid första steget in genom entrén kommer du att känna en hotelllobbykänsla som välkomnar dig varje dag. Med två hissar, varav en tar dig ner till garaget, tar du dig smidigt upp till våning 9. Hallen ger dig en översikt över hela lägenheten och erbjuder gott om utrymme för avhängning av kläder samt en praktisk klädkammare. Lägenheten imponerar med sitt öppna kök som smälter samman med resten av bostaden. Här finns generösa förvaringsmöjligheter och en praktisk "köksbar" där du kan njuta av en snabb frukost eller umgås med vänner under matlagningen. Det rymliga badrummet är helkaklat där även torktumlare och tvättmaskin finns.

Rummet i lägenheten är perfekt avvägt för både avkoppling och vardagsliv. Här finns gott om plats för både soffa och säng, och genom balkongdörren når du den förtjusande balkongen där du kan njuta av frisk luft och den fantastiska utsikten över trädtopparna och en aning av sjöutsikt mot Magelungen.

Lägenheten är en del av en stabil förening mitt i Trångsund centrum, vilket ger dig en oslagbar central belägenhet. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna