Trångsund, Trångsund

Tornslingan 35

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

En lägenhet som har allt - välplanerad, ljus och rymlig!

Välkommen till en lägenhet som har allt du behöver och lite till. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder den en härlig mix av charm, stil och funktion. Alla golven är genomgående med ljusa parkettgolv, vilket ger en känsla av rymd och ljus. De målade väggarna i en mjuk och varm ljusgrå färg ger en skön och avslappnande känsla, medan sovrummet i en djup mörkblå ton skapar en härlig oas av lugn och ro.

Hallen är en ljus och välkomnande entré, med gott om förvaring i garderoberna. Till vänster om hallen finner du det stora och rymliga vardagsrummet. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang, och från vardagsrummet har du direkt tillgång till en fantastisk inglasad balkong. Här kan du njuta av morgonsolen och förmiddagssolen utan insyn, och skapa en härlig oas för avkoppling.

Sovrummet är ett rogivande och avkopplande utrymme som har gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns det även plats att installera garderober vid behov. Köket är renoverat hösten 2019 och är ett praktiskt utrymme som är utrustat med ljusa skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Matbordet i köket har plats för 4-6 personer, vilket gör det till en perfekt plats för att umgås med familj och vänner. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer och blev stambytt 2014. Här finns också förberedelser för tvättmaskin, vilket gör det enkelt att tvätta kläder hemma. Lägenheten har även omdragen el i hela lägenheten.

För föreningens medlemmar finns det gym i huset, perfekt för att hålla en aktiv livsstil, samt en takterass där du kan njuta av en fantastisk utsikt över området. Föreningen har också utfört flera renoveringar de senaste åren, inklusive fönsterbyte, fasadrenovering och stambyte. Detta gör att du kan känna dig trygg och säker i din bostad, samtidigt som du kan njuta av en modern och välrenoverad fastighet.

Sammanfattningsvis är detta en perfekt lägenhet för dig som söker en harmonisk och välplanerad boendemiljö, med funktionella ytor och stilfulla detaljer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna