Trångsund, Trångsund

Springarvägen 20

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig lägenhet högst upp med solig balkong!

Här finns möjligheten att förvärva en ljus och stilren lägenhet där det bara är att flytta in!

En inbjudande och öppen hall som erbjuder avhängningsmöjligheter samt klädkammare med bra förvaring. Direkt till vänster i hallen finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, sovrummets fönster vetter ut mot grönska helt utan insyn. Vidare in i lägenheten finns köket med generösa arbetsytor, gott om plats till matbord och stolar samt förvaring. Lägenhetens badrum är helkaklat och blev stambytt -96 med ljusa materialval.

Vardagsrummet är rymligt, lättmöblerat och bjuder på fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen med söderläge, där solen lyser fint från förmiddag till kväll. Utöver det finns ett till sovrum som ger en rogivande känsla med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, fint ljusinsläpp från fönster med utsikt över trädtopparna.

- Stabil förening med en riktigt låg belåningsgrad!
- Högst upp med balkong med bästa solläget
- Två rymliga sovrum
- Stora sällskapsytor
- Nära Trångsunds centrum, bussar och pendeltåg

I månadsavgiften om 3991 kronor ingår uppvärmning, vatten, grundutbud-tv & bredband 100/10

På kort promenadavstånd når du Trångsunds Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna