Trångsund, Trångsund

Hästbacken 2

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till en modern lägenhet i en stabil förening

Välkommen till denna fina lägenhet som bjuder på en trivsam atmosfär. När du kliver in i hallen möts du av genomgående nymålade väggar och parkettgolv, vilket ger en hemtrevlig känsla som direkt får dig att känna dig välkommen.

Badrummet är renoverat och blev stambytt år 2010. Köket är en praktisk och funktionell plats med vita skåpluckor och gott om förvaring och arbetsytor. Här finns även plats för ett matbord till 4 personer, vilket gör det till en perfekt plats för att umgås med familj och vänner.

Vardagsrummet är ett stort och ljust utrymme med plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns också en utgång till balkongen där du kan koppla av och njuta av frisk luft. Sovrummet är en rogivande och avkopplande plats med gott om plats för en dubbelsäng. I hallen finns även en praktisk klädkammare som ger dig gott om förvaringsutrymme för alla dina kläder och tillbehör.

Denna lägenhet är belägen i en populär förening som har mycket att erbjuda. För föreningens medlemmar finns det gym och bastu som är perfekt för en aktiv livsstil och avkoppling. Föreningen har också utfört flera renoveringar de senaste åren, inklusive stambyte, fasadrenovering och balkongrenoveringar. Detta gör att du kan känna dig trygg och säker i din bostad, samtidigt som du kan njuta av en modern och välrenoverad fastighet.

Föreningen är välorganiserad och har en stabil ekonomi vilket gör det lätt för dig att känna dig trygg och bekväm i ditt nya hem.

Med moderna detaljer och praktiska funktioner är det en plats där du enkelt kan koppla av och trivas.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna