Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och ljus lägenhet nära Trångsunds centrum!

Välkommen till en genomgående ljus lägenhet med vitmålade väggar, extra tillval med parkettgolv i valnöt nyans samt spotlights i alla rum. Välutrustat kök med öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Stort nyrenoverat helkaklat duschrum från 2020 i lyxigt utförande med gott om plats för både dusch och tvättdel. Från sovrummet når man den härliga balkongen med utsikt mot den trevliga innergården där solen lyser på förmiddagen. Två entréer finns till trapphuset, en från innergården och en från baksidan.

- Stor balkong
- Öppen och ljus planlösning
- Nedsänkt tak med ledspottar !
- Nyrenoverat duschrum från föreningen (2020)
- Rymligt förråd och hiss finns i huset

Brf Fållan är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1997 och äger marken. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering (separat kö), grovtvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd. I månadsavgiften om 3877 kronor ingår värme, VA (kallvatten). Obligatoriskt tillägg tillkommer på avgiften om 224 kr/mån för kabel-TV/bredband. Kostnaden för El & varmvatten debiteras på månadsavi.

På ca 2 minuter promenad från bostaden når du Trångsunds Centrum, med pendeltåg som tar dig till Söder på ca 15 minuter. Busshållplats ett stenkast ifrån bostaden som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna