Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp - Nära Centrum & kollektivtrafik - Öppen planlösning

Detta är ett accepterat pris som säljaren kan tänka sig sälja bostaden för. Högst upp i huset finns en genomgående ljus lägenhet med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Stort helkaklat badrum i lyxigt utförande med gott om plats för både dusch och tvättdel. Bra med förvaringsmöjligheter. De öppna ytorna ger dig möjlighet att inreda precis så som du vill ha det. Ett rogivande sovrum med en härlig balkong som har utsikt över den trevliga innergården.

- Accepterat pris!
- Stor balkong
- Öppen och ljus planlösning
- Rymligt förråd och hiss finns i huset

Brf Fållan är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1997 och äger marken. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering (separat kö), grovtvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd. I månadsavgiften om 3764 kronor ingår värme, VA (kallvatten). Obligatoriskt tillägg tillkommer på avgiften om 224 kr/mån för kabel-TV/bredband. Kostnaden för El & varmvatten debiteras på månadsavi.

På ca 2 minuter promenad från bostaden når du Trångsunds Centrum, med pendeltåg som tar dig till Söder på ca 15 minuter. Busshållplats ett stenkast ifrån bostaden som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna