Trångsund, Trångsund

Spelvägen 11

REDO™
  • 4 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad fyra högst upp i huset!

-Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information

En ljus och trevlig lägenhet högst upp i huset som erbjuder tre rogivande sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett stambytt badrum med fina tillval, stort och ett trevlig kök med utgång till balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

Ett steg in i lägenheten och man möts av en ljus hall med ett praktiskt klinkergolv och avhängning innanför dörren. Lägenhetens tre sovrum ligger lugnt mot baksidan av huset helt utan insyn. Köket är rymligt och erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Från köket når man den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns även ett praktiskt förråd.
Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, är rymligt och lättmöblerat. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp och matplats om så önskas. Lägenhetens badrum är helkaklat och stambytt 2014. Badrummet är utrustat med en dusch med vikbara sotade glasväggar, golvvärme, handdukstork och förberett för tvättmaskin.

- Högst upp i huset!
- Fina ytskikt och tillval i badrummet
- Stor trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Lediga parkeringsplatser finns!
- Nära Trångsunds centrum och busshållplats ett stenkast från porten

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 3070 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, tvättstugor (närmaste tvättstuga i port 13), cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 4594 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trångsund, Trångsund

Spelvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.