Trångsund, Trångsund

Tornslingan 16

Såld
  • 2 rum
  • 48,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stilfullt renoverad tvåa i stabil och populär förening!

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2-rumslägenhet som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med elegant mörkt klinkergolv som sträcker sig in i klädkammaren. Klädkammaren är utrustad med garderob, hyllor och klädstång, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Från hallen når du även det generösa sovrummet, som erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns vackert parkettgolv och ljusa, vitmålade väggar.

Badrummet är helkaklat och blev stambytt 2010 som genomfördes av föreningen. Den ljusgråa klinkern och det vita kaklet skapar en stilren atmosfär, och badrummet är även förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och öppet, med gott om plats för en soffgrupp och eventuellt ett matbord. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket gör detta utrymme inbjudande och trivsamt.
Köket är öppet mot vardagsrummet och genomgick en omfattande renovering under 2018/2019. Här finner du ljusgråa köksluckor och en komplett uppsättning av moderna apparater.

Denna lägenhet är belägen i en stabil förening som har genomfört betydande investeringar såsom installation av solceller, stambyte, fönsterbyte, elementbyte, fasadrenoveringar, och balkongbyten, för att nämna några. Föreningen erbjuder dessutom faciliteter som gym och flera tvättstugor.

Den trivsamma innergården och närheten till natur och badplatser gör detta område till en fridfull tillflyktsort. Samtidigt har du bekväm tillgång till bussar, pendeltåg och Trångsund centrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna