Trångsund, Trångsund

Spelvägen 3, 3tr

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad tvåa utan insyn!

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket fint renoverad 2:a på 3.e våningen med högt och fritt läge. Genomgående ljus med vitmålade väggar och ljusa golv. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet vilket ger en modern och luftig känsla med generösa sällskapsytor. Välutrustat kök med matplats och härlig utsikt. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Mysigt sovrum med inbyggda garderober och en välorganiserad klädkammare.

- Renoverad 2017!
- Fransk balkong med morgonsol
- Ingen insyn i lägenheten
- 2 st hissar i huset
- Lediga parkeringsplatser finns!
- Nära Trångsunds centrum och busshållplats ett stenkast från porten

Brf Prinsessan är en solid och välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 1960, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 3070 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, tvättstugor, cykelförråd och källarförråd. I månadsavgiften om 2825 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och på ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna