Trångsund, Trångsund

Tornslingan 31, 8tr

Såld
  • 1 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig lägenhet högst upp i huset med milsvid utsikt!

Här finner du en riktigt trevlig och välplanerad lägenhet högst upp i huset med en fantastisk utsikt!

Lägenheten välkomnar en med en rymlig hall där det finns goda avhängningsmöjligheter innanför dörren och förvaring i garderober samt i den praktiska klädkammaren med hyllor. Vidare finner vi det trevliga köket med vita skåpluckor, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är avdelat med en vägg där en mysig sovalkov finns. Den stora balkongen nås via vardagsrummet där solen lyser med eftermiddag och kvällssol. Via hallen når man det helkaklade duschrummet som är stambytt och utrustat med bland annat golvvärme och spotlights samt förberett för tvättmaskin.

- Högst upp i huset!
- Rymlig sovalkov
- Trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol
- Nära Trångsunds centrum, bussar och pendeltåg
- Stabil och populär förening

Brf HSB Trångsund tillhandahåller bland annat:
- Gym, Bastu, Tvättstuga, Cykelförråd , Hobbyhus & Föreningslokal.

I månadsavgiften om 3074 kronor ingår uppvärmning, kallvatten, kabel-tv, bredband 500mbit. ip-telefoni. Elavgift på 29 kr tillkommer som är obligatoriskt. Hushållsel & Varmvatten debiteras månadsvis på avi.

På kort promenadavstånd når du Trångsunds Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 10 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna