Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 19

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp - Nära Centrum & kollektivtrafik - Öppen planlösning

Välkomna till denna fantastiska lägenhet i toppskick! Här erbjuds en välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp, en öppen och luftig planlösning samt en underbar balkong.

Denna ljusa bostad belägen högst upp i huset bjuder på genomgående målade väggar i fina nyanser och vackert ekparkettgolv. Det välutrustade köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet och skapar en social och trivsam atmosfär.

Det rymliga badrummet är exklusivt inrett och har gott om utrymme för både dusch och tvätt. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter så att du kan hålla ordning och reda på dina saker. De öppna ytorna ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på boendet. Sovrummet är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter och en utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av utsikten mot den vackra innergården.

Läget är oslagbart med endast 2 minuters promenad till Trångsunds Centrum, där du har tillgång till pendeltåg som tar dig till City på cirka 19 minuter. Dessutom finns en busshållplats bara ett stenkast från bostaden som tar dig till Farsta C på endast 12 minuter, där du kan utforska en stor shoppinggalleria och en tunnelbana som tar dig vidare till stadens alla äventyr.

Området omges av vacker natur och skog, vilket ger dig möjligheten att njuta av många fina badplatser, bra fiskemöjligheter och plogade skridskobanor under vinterhalvåret.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna