Trångsund, Trångsund

Tornslingan 47

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig lägenhet med privat balkong i fridfull omgivning

När du kliver in möts du av en rymlig och välorganiserad hall där du kan hänga av dig jackor och skor. Direkt framför dig finner du en praktisk skjutgarderob, som hjälper till att hålla ordning och reda i hemmet. Det ljusa parkettgolvet löper genom hall, vardagsrum och kök som ger en öppen och ljus känsla. Väggarna är målade i en lugn och harmonisk nyans som skapar en behaglig atmosfär.

Från hallen tar du dig vidare till ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för bekväm möblering. Härifrån kan du enkelt öppna dörren till en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen i privat omgivning. I vardagsrummet finns en snygg fondvägg med träpanel och fina spotlights, vilket ger rummet en unik karaktär.

Sovrummet är rymligt och fridfullt, med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och personlig inredning.

Badrummet renoverades 2010 och har en ljus design med ljusgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Köket genomgick en renovering 2019 och har nu en stilfull ekbänkskiva, klinkerstänkskydd och nylackade vita luckor.

Föreningen, Brf Tempeltornet, är välskött och bildades 2008. De äger marken där denna bostad är belägen. I fastigheten finns praktiska faciliteter som barnvagnsförråd och cykelförråd. Dessutom finns tvättstuga, lekplats och grillplats för föreningens medlemmar. Månadsavgiften om 4511 kronor inkluderar uppvärmning, vatten och ditt eget lägenhetsförråd. El-abonnemanget är gemensamt i föreningen, så du betalar endast din egen elförbrukning utöver månadsavgiften.

Denna bostad har ett utmärkt läge med närhet till Trångsunds pendeltågsstation och Farsta C med shopping och tunnelbana. Dessutom finns flera skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Området är omgivet av natur, med fina badplatser, möjligheter till fiske och plogade banor för långfärdsskridskor under vintermånaderna.

Detta hem erbjuder både inomhuskomfort och närhet till naturen, och du kommer säkert trivas här.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna