Trångsund, Trångsund

Spelvägen 3

Såld
  • 2 rum
  • 60,7 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad lägenhet med lugnt läge och fantastisk utsikt

Välkommen till denna underbara, renoverade lägenhet som är belägen högst upp i huset och erbjuder en omfattande utsikt över Trångsunds villaområde och ända bort till Nacka masterna. Här finner du den perfekta kombinationen av komfort, stil och läge. Föreningen är stabil och solid, med en vacker innergård, gott om parkeringsplatser och en sund ekonomi som ger dig en trygg boendemiljö.

- Högst upp i huset
- Milsvid utsikt
- Stabil förening
- Nära Trångsund centrum

Hallen hälsar dig välkommen med sin rymlighet och praktiska garderober. Klinkergolvet som löper genom hela hallen är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Här finns även en praktisk klädkammare med smarta hyllor och klädstänger.

Badrummet i lägenheten blev stambytt och renoverat år 2014. Sovrummet är målat i rogivande nyanser och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng. Det generösa ljusinsläppet och den fina utsikten skapar en fridfull atmosfär. Köket är i utmärkt skick med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns plats för ett matbord där 4-6 personer kan samlas för trevliga måltider.

Vardagsrummet är rymligt och erbjuder utrymme för en stor soffgrupp och övrig möblering. Här finns även en inglasad balkong med enastående utsikt, där morgonsolen kastar sitt varma ljus och skapar en förtrollande stämning. För din bekvämlighet är lägenheten nymålad både på väggar och tak, vilket ger en fräsch och modern känsla till ditt nya hem.

För din bekvämlighet finns en busshållplats precis utanför fastigheten, som tar dig till Farsta centrum med tunnelbana och shoppingcenter. På kort promenadavstånd från bostaden når du Trångsunds Centrum. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Sammanfattningsvis är detta en fantastiskt fin lägenhet med ett strålande läge nära centrum och med alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna