Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 25

REDO™
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Unik lägenhet - Öppen planlösning - Uteplatser - Inglasade uteplatser

Välkommen till denna extraordinära 126 kvm stora lägenhet i Trångsund! Med fyra uteplatser var av två är inglasade är detta hemmet som låter solen lysa in stora delar av dagen.

Den härliga uteplatsen som är på imponerande ca 23 kvm stor, erbjuder fullständig avskildhet och inkluderar en härlig gräsmatta samt pallkragar för ditt eget lilla gröna paradis.

Genom den välkomnande hallen får du genast känslan av rymd och öppenhet. Lägenheten stoltserar med fyra rymliga sovrum, varav ett har en egen utgång till det inglasade uterummet och uteplats.

Här finner du inte mindre än två helkaklade badrum, varav det ena är extra stort och smart planerat med gott om arbetsytor samt vikbara duschväggar för din bekvämlighet.

Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet. Köket imponerar med en stor köksö som har en elegant granitskiva. Från vardagsrummet leder altandörren ut till den generösa uteplatsen, medan en annan utgång tar dig till en av de två inglasade balkongerna. Här finns också gott om plats för ett matbord som rymmer 4-6 personer.

Denna unika lägenhet erbjuder flera uteplatser, en mängd sovrum och rymliga sociala ytor. Den ligger i ett lugnt område med bara några minuters promenad till pendeltåg, bussar och Trångsunds centrum. Missa inte denna sällsynta möjlighet att kalla detta fantastiska hem ditt!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.