Trångsund, Trångsund

Dalarövägen 33

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus lägenhet med generös balkong och bekvämt avstånd till centrum!

Välkommen till denna charmiga lägenhet med en perfekt kombination av bekvämlighet och potential. Denna trevliga lägenhet på 78,5 kvm belägen på våning 1 erbjuder en underbar möjlighet att skapa ditt eget hem. Med en stor balkong på ca 10 kvm, där förmiddagssolen strålar vackert, finns det potential att skapa en härlig uteplats att njuta av.

Byggda år 2012 har husen en modern grundstruktur, men det finns utrymme för personliga förbättringar och uppdateringar för att sätta din personliga prägel på boendet. När du kliver in i lägenheten möts du av ett klinkergolv vid entrén, som övergår till parkettgolv i resten av bostaden. De vitmålade väggarna ger ett ljust och fräscht intryck, och ger dig möjlighet att skapa en mysig atmosfär.

I hallen finner du lägenhetens badrum, helkaklat och utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare med en bänk ovanför och praktiska överskåp. Det ger en praktisk lösning för dina dagliga behov. Vidare in i lägenheten finns köket, som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för ett stort matbord, soffgrupp och övrigt möblemang, vilket ger dig utrymme att skapa en funktionell och trevlig sällskapsyta.

Lägenheten erbjuder också två rymliga sovrum, varav ett har direkt utgång till den stora balkongen där solen lyser vackert. Detta ger dig en möjlighet att njuta av det utomhusutrymme som lägenheten erbjuder.

Belägen med ett mycket kort promenadavstånd till Trångsunds centrum samt pendeltåg och bussar, är denna lägenhet perfekt för dig som önskar närhet till både centrum och goda kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna