Trångsund, Trångsund

Tornslingan 11B

Såld
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig etta i stabil förening, nära Trångsund centrum!

**Accepterat pris, ring för att boka visning!**

Varmt välkommen till denna fina etta som genast kommer att kännas som hemma! Här finner du en omsorgsfullt renoverad lägenhet med genomtänkta ytor och smarta lösningar som gör vardagen både bekväm och funktionell.

När du kliver in genom den välkomnande hallen möts du av stilren klinker som ger en elegant touch. Badrummet, som är helkaklat och stambytt av föreningen år 98/99.

Det renoverade köket är från IKEA, har generösa arbetsytor och rikligt med förvaringsmöjligheter. Oavsett om du vill bjuda in vänner till middag eller njuta av en mysig frukost vid matbordet för fyra personer, så finns det gott om plats.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder utrymme för en bekväm soffgrupp och personlig inredning. Här har du även förmånen att öppna upp till den franska balkongen, vilket ger dig möjligheten att njuta av frisk luft och naturligt ljus när det behagas. Intill vardagsrummet finner du en praktisk sovalkov, perfekt för att skapa en avskild och rogivande sovyta. Dessutom erbjuder de smarta garderoberna vid sovalkoven gott om förvaringsutrymme för kläder och övriga tillhörigheter.

Föreningen som lägenheten tillhör är oerhört stabil och välskött. Med många stora investeringar genom åren, inklusive pågående takarbeten, tilläggsisolering och renovering av balkongerna. Här kan du känna dig trygg och säker i ditt nya boende.

Området erbjuder en harmonisk och avkopplande miljö med närhet till Trångsunds centrum, där du snabbt och enkelt kan ta dig till olika bekvämligheter. Samtidigt har du privilegiet att ha nära till badplatser och natur, perfekt för avkopplande promenader eller ett uppfriskande dopp under sommarmånaderna. Med utmärkta kommunikationer in till Stockholms centrala delar blir detta boende det perfekta valet för dig som vill ha det bästa av båda världar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna