Trångsund, Trångsund

Tornslingan 30

REDO™
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Unik och elegant lägenhet med perfekt läge i Trångsund

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en hall som genast fångar din uppmärksamhet och ger dig en överblick över hela bostaden. Du möts av ett praktisk klinkergolv som övergår till en vacker parkett, som sträcker sig genom hela lägenheten. Planlösningen är verkligen något alldeles extra, då köket och vardagsrummet smidigt flyter samman. Köket genomgick en omfattande renovering 2016/2017 och är fullt utrustat med allt du behöver för att skapa läckra måltider. Här finner du även eleganta spotlights i taket, som ger rummet en extra touch av stil och atmosfär.

Vardagsrummet öppnar upp sig mot köket och erbjuder gott om plats för en bekväm soffgrupp samt en trevlig matplats. Härifrån når du också den härliga balkongen som ligger högt uppe bland trädtopparna och badar i solskenet. Balkongen blir ditt eget fridfulla hörn där du kan njuta av lugnet och den vackra utsikten. Spotlights i taket skapar en härlig belysning och ger rummet en modern och inbjudande känsla.

Sovrummet som du även når från vardagsrummet är rymligt och rogivande, med gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta tack vare de praktiska skjutgarderoberna.

Badrummet är beläget i hallen, är helkaklat och stambytt år 2010. Här finner du en stilren och fräsch miljö.

Denna lägenhet är helt klart en av de finaste bostäderna i hela Trångsund, och den har verkligen allt man kan önska sig. Föreningen är stabil och har en välskött ekonomi. Det har gjorts betydande investeringar såsom: stambyte, fönsterbyte, laddboxar till elbilar, installation av nya element och till och med solceller på taket. Du kan vara trygg med att du kommer att bo i en modern och välunderhållen miljö.

I avgiften på 3828 kr ingår värme, kallvatten, grundutbud-tv, bredband 500 Mbit. Hushållsel debiteras månadsvis på avi för självkostnadspris. Varmvatten debiteras månadsvis på avi för självkostnadspris.

Läget är perfekt med närhet till Trångsund centrum, där du har bekvämt gångavstånd till både bussar och pendeltåg. Detta ger dig utmärkt kommunikation och möjligheter att enkelt ta dig till olika delar av staden.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trångsund, Trångsund

Tornslingan 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.