Trångsund

Trångsundstorget 1

REDO™
  • 1,5 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 200 000 kr
Månadsavgift: 3 407 kr/mån

Trevlig etta med stor inglasad balkong mitt i Centrum!

Välkommen till en toppfin 1,5a på femte våningen med utsikt över Trångsunds centrum, mer centralt läge i Trångsund går inte att få!

Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och inbjudande hall som har gott om plats för avhängning och annan förvaring. I anslutning till hallen finns en rymlig walk in closet. Vidare in i bostaden finns ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det trevligt och fräscht köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder fint ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vardagsrummet har blivit avdelat för att få en egen sovplats där en säng och övrig möblemang får plats utan problem. Ut från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen på ca 9 kvm som erbjuder kvällssol, gott om plats för bord, stolar och soffgrupp.

Torget erbjuder bland annat butiker, restauranger, frisörer och kommunikationer. Närhet till bad och strövområden. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på ca 18 min och på ca 9 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Trångsund

Trångsundstorget 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.