Trångsund

Tornslingan 31

Såld
  • 1 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig lägenhet med solig balkong!

Upptäck denna möjlighet att bosätta dig i en väl underhållen och attraktiv lägenhet belägen på våning 4 av 8 i en populär förening i Trångsund. Här erbjuds en bekväm och harmonisk livsstil som du kommer att älska.

Föreningen har genomfört betydande investeringar för att förbättra din boendekomfort, från installation av solceller till stambyte, fönsterbyte, elementbyte, fasadrenoveringar och balkongbyten. Denna satsning på långsiktig hållbarhet och din trivsel är en prioritet för föreningen. Faciliteterna inkluderar gym och flera tvättstugor, vilket bidrar till din bekvämlighet. Närheten till natur och badplatser skapar en fridfull tillflyktsort. Dessutom har du bekväm tillgång till Trångsund centrum samt bussar och pendeltåg, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Bli välkomnad av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och generös förvaring. En klädkammare med hyllor och klädstänger erbjuder extra utrymme för dina ägodelar. Den genomgående mörka parketten skapar en elegant atmosfär i hela lägenheten.

Stilrent helkaklat badrum som blev stambytt 2010. Här finner du en dusch med vikbara duschväggar och golvvärme samt förberedelse för tvättmaskin m.m. Köket är modernt och funktionellt med ljusa skåpluckor, rostfri bänkskiva och laminatskiva, med gott om utrymme för förvaring och matlagning.

Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med plats för soffgrupp och andra möbler. En sovalkov ger möjlighet till extra utrymme och flexibilitet. Från vardagsrummet når du även balkongen, som bjuder in till soliga stunder med dess västerläge.

Denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm boendemiljö utan också en livsstil som du kommer att njuta av varje dag.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna