Trångsund

Spelvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Högst Upp i Huset - Milsvid utsikt - Ingen insyn

Välkommen till din drömlägenhet i Trångsund! Denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet erbjuder en social planlösning och genomgående fina ytskikt. När du kliver in i denna lägenhet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det vackra trägolvet, som sträcker sig genom hela bostaden, ger en varm och inbjudande atmosfär.

Badrummet blev stambytt 2014 och är helkaklat, ny tvättmaskin från 2024. Det rymliga sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Lägenheten har även en praktisk klädkammare, vilket ger dig extra förvaringsmöjligheter och ordning i hemmet.

Med en helt insynsfri fransk balkong kan du njuta av trevlig morgonsol och en hisnande utsikt över natursköna Trångsund.

- Högst upp i huset!
- Milsvid utsikt
- Stabil förening

Brf Prinsessan, är solid och välskött med låg belåningsgrad om ca. 2971 kr/kvm. Den bildades 1960 och äger marken. Du har tillgång till parkeringsplatser, tvättstugor, cykelförråd och källarförråd. Månadsavgiften om 3142 kronor inkluderar värme, vatten, basutbud kabel-TV och källarförråd.

Läget är perfekt med närhet till Trångsunds centrum och en busshållplats bara ett stenkast från porten. På kort promenadavstånd når du Trångsunds pendeltågsstation och med en ca. 10 minuters bussresa är du i Farsta C med sin stora shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur med många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna