Välkommen till Storegårdsvägen 9 och detta fina gavelläge!

Töllsjö

Storegårdsvägen 9

Såld
  • 2 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Markplan och uteplats i lugna Töllsjö!

Vi har nu fått glädjen att förmedla denna fina och välskötta 2:a om 71,5 kvm, i markplan med egen entré och uteplats vilket skapar en trivsam "huskänsla". Lägenheten har ett fint gavelläge och gräsmatta omger bostaden. På uteplatsen kan du njuta av avkoppling och lugnet i området.

Lägenheten har en välkomnande hall med plats för avhängning, ljust kök med naturlig matplats framför fönsterpartiet, vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbler. Vardagsrummet har rikligt av ljusinsläpp och utgång till uteplatsen. Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare. I bostaden har du även en klädvårdsavdelning/tvättstuga med ljusinsläpp. samt ett badrum med badkar och vädringsfönster.

I Töllsjö finns en affär, pizzeria, frisörsalong och en idrottsplats på promenadavstånd. Töllsjö har även en mycket populär förskola och skola som är belägen alldeles i närhet. Skolan är från årskurs 0-6. Här finns en fin badplats vid Töllsjön att njuta av sommartid. Från orten går det kommunal kommunikation mot Bollebygd och med bil till Bollebygd tar det ca 20 min. Borås, Alingsås, Landvetter når du på ca 30 min samt vidare in mot Göteborg på ca 50 minuter.

Välkommen att anmäla er till visningen/ Med vänliga hälsningar Frida Celind SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna