Tenhult, Tenhult

Högalundsvägen 61

REDO™
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

NYRENOVERAD FYRA I SYNNERLIGEN POPULÄRT OMRÅDE

Hjärtligt välkomna till Högalundsvägen 61 i populära Tenhult.

I populära Brf Backsvalan finns nu chansen att förvärva en nyrenoverad och fräsch fyra belägen på andra våning fritt från insyn. Under senare år har bostaden genomgått stora renoveringar där bland annat badrum och kök har totalrenoverats. Interiört finner Ni här rymligt vardagsrum, upp till tre sovrum, vitt kök med matplats samt ett fint badrum med tillhörande tvättmaskin. Den optimalt belägna balkongen är placerad med en otroligt fin utsikt samt garanterad eftermiddags- och kvällssol. Här kan ni avnjuta ett glas efter jobbet och njuta av fritt läge.

Brf Backsvalan är en ekonomisk stabil bostadsrättsförening där man nyligen satt in nya fönster och dörrar! Jönköpingsbostäder står för den ekonomiska förvaltningen och det är en trygghet! Avgiften om 4411 kr/mån får anses som låg i jämfört med snittet och bidrar till en behaglig boendekostnad. Andra värdehöjande faktorer är att både P-plats med elstolpe, bredband via fiber (Telia) samt grundutbud av tv-kanaler (Telia) ingår i månadsavgiften.

Bostadsområdet som sig är en dröm för barn att vistas i. Lekplatser, hockeyrink och grönytor för lek och spring.
Tenhultsskolan (F-6) finns i centrala Tenhult några minuter bort. Även ICA Nära Tenhult finns på bekvämt avstånd några minuter bort. Förskola och fotbollsplan ligger bara ett stenkast bort.

Detta är en kommande försäljning - kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tenhult, Tenhult

Högalundsvägen 61

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.