Svedala

Västergatan 11

Såld
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Västergatan 11 och detta charmiga gavelradhus om 126 kvadratmeter. Här erbjuds en välskött och omsorgsfullt planerad bostadsrätt med smarta lösningar och fina ytskikt, allt inom ramen för en trygg och välskött förening. Det här är det perfekta hemmet för den barnfamiljen som söker närhet till allt!

Bostaden välkomnar dig med en genomtänkt planlösning där de sociala ytor på nedre planet utgör hjärtat av hemmet. Här finner du ett rymligt vardagsrum, ett välutrustat kök och ett underbart inglasat uterum i ett optimalt västerläge. På övre planet möts du av fyra mysiga sovrum, en generös klädkammare och en rymlig balkong. Bostaden har även två badrum och gott om förvaringsutrymmen . Utanför väntar en insynsskyddad trädgård med mysiga uteplatser, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Som medlem i föreningen har du tillgång till en rad bekvämligheter, inklusive garage, parkeringsplatser, kvarterslokal, grillplats och lekplats.

Detta hem är beläget på en lugn och fridfull plats med närhet till förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer. Svedala centrum ligger också inom bekvämt avstånd och erbjuder ett rikt utbud av restauranger, matbutiker, affärer och annan service. Här får du verkligen det bästa av två världar - en trygg och trivsam miljö för familjen att växa och utvecklas i, samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna