Vardagsrum med utgång till inglasad balkong

Sundsvall, SUNDSVALL

Sveavägen 19C

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig 4:a på första våningen med inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna välplanerade fyrarummare på första våningen!

Söker du en stor lägenhet med närheten till centrum? Endast en halv trappa upp finner du denna ljusa och trivsamma lägenhet med tre sovrum, stort vardagsrum med burspråk och utgång till inglasad balkong med eftermiddag- och kvällssol. Köket har gott om arbetsytor och förvaring med plats för matbord. Det finns både en gästtoalett och ett helkaklat badrum med uttag för tvättmaskin. Genom hela lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. För dig som inte har behov av alla sovrum finns det möjlighet att göra om bostaden till en luftig trerummare med matrum i anslutning till köket.

Föreningen har ett gemensamt avtal för bredband, tv och el. Till bostaden tillhör ett vinds- och matkällarförråd och i byggnaden finns tvättstuga och cykelförråd. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.
Här bor ni i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till centrum. På gatan utanför huset finns en busshållplats med goda bussförbindelser in till stan. I närområdet finns det ett flertal livsmedelsbutiker, pizzerior och Sidsjö friluftsområde med aktiviteter för både sommar och vinter.

Välkommen att anmäla dig för visning av den här bostaden!

Mer om mäklarna