Korsta, Sundsvall

Korstavägen 2A

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 2:a på 67 kvadratmeter! Oslagbart läge med direkt närhet till både naturen och city!

Välkommen till denna ljusa och underbara tvåa belägen på 2.a våningen i en stabil och populär förening. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust tack vare de stora fönsterpartierna och intill vardagsrummets finns ett mysigt sovrum som rymmer dubbelsäng. Badrummet är stambytt 2018 och i hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

BRF Sliparen är en ekonomiskt stabil förening som följer en 30-årig underhållsplan för löpande renoveringar. Till lägenheten hör ett källarförråd, ett matkällarförråd och på entréplan finns både tvättstuga och barnvagnsförråd. I föreningen finns även hobbylokal, cykelförråd och en övernattningslägenhet för medlemmar att nyttja.

Bostaden är härligt belägen med närhet till trevliga grönområden, natur och flerbostadshus. Här bor du bekvämt med närhet till allt. Några minuters promenad tar dig till MK Mart livsmedelsbutik och Thai-Chin Takeaway. 1,5 km från bostaden når du Skönsbergs centrum där det finns restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.m. En 5 minuters promenad från bostaden finns även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen i området är optimal. Här går stadsbussar med 10 minuters mellanrum och busslinje 1 som tar dig till Sundsvalls busscentral på endast 10 minuter eller vidare mot Bergsåker och Alnö.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna