Haga, Sundsvall

Bragegatan 19

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad tvårummare i gavelläge med utsikt mot havet!

Varmt välkomna till denna ljusa och öppna lägenhet belägen i hjärtat av Haga! Här bor du på tredje våningen med bra ljusinsläpp från två väderstreck samt fin utsikt mot Sundsvalls hamninlopp. Lägenheten är smakfullt renoverad och väldigt luftig i sin planlösning med goda sociala ytor.

Lägenheten har genomgående vita väggar samt parkett i olika utföranden. Hallen erbjuder en platsbyggd garderob för avhängning men det går såklart att sätta in klädhängare om så önskas också. Vidare möts du av ett rymligt och stilrent renoverat kök med gott om skåpsförvaring och med öppen planlösning mot vardagsrummet, där du har möjligheten att välja om du vill ha matplatsen i köket eller i vardagsrummet. Köket erbjuder för övrigt en fullt utrustad maskinpark med mikrovågsugn och varmluftsugn i arbetshöjd, samt induktionshäll, diskmaskin. och en kombinerad kyl/frys. Vidare kommer det luftiga vardagsrummet som tillåter ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats för en möbelgrupp såväl som matplats för sex personer. Härifrån kommer du ut till den inglasade balkongen som med infravärme och belysning möjliggör avslappning och trevliga vyer ända in på sensommaren. Här finns plats för balkongmöbler och diverse dekoration. Sovrummet är generöst med plats för en dubbelsäng samt en större garderob och annan tillmöblering. I andra änden av lägenheten finns det helkaklade badrummet som är utrustat med WC, dusch och handfat med tillhörande kommod och spegelskåp. Utöver detta finns en klädkammare som även går att nyttja som förvaring efter behov.

På Bragegatan bor du med närheten till Centrum. Endast två kilometer från bostaden befinner sig Sundsvalls stadskärna och stenstan. Hit tar du dig lika enkelt oavsett om du väljer att gå, cykla, köra bil eller åka buss. Utöver detta finns goda kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, bensinstation, skola och diverse andra verksamheter. Kommunikationerna tar dig i riktningarna Centrum, Birsta City, sjukhuset, Alnö m.fl.

Mer om mäklarna