Kök med plats för matbord

Centralt, Sundsvall

Västra allén 10D

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Fin gavellägenhet med stor inglasad balkong

Halv trappa upp - hiss- välskött förening - stor inglasad balkong - centralt belägen

Välkommen till denna centralt belägna tvåa i gavelläge med stor inglasad balkong!

Endast en halv trappa upp finner ni denna bostad om 55 kvm med genomgående moderna och fräscha ytskikt. Bostaden är belägen i ett hus från 1939 med hemtrevliga detaljer som marmorfönsterbrädor, 2.70 i takhöjd och skönt ljusinsläpp. Köket är mysigt med snedvägg och gavelfönster samt utrymme för matplats invid fönster. Från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong med eftermiddag- och kvällssol. Väl tilltaget sovrum och badrum med ny kommod och wc.

I månadsavgiften ingår kabel-tv och bostadsrättstillägg och i källaren finns ett stort källarförråd. Medlemmarna har även tillgång till tvättstuga, torkrum, bastu och övernattningslägenhet. Detta är även en av få föreningar i centrala Sundsvall som erbjuder en stor grönskande innergård med grillplatser. Föreningen förvaltas av HSB och har en välskött ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget.

Här bor in med gångavstånd till gym, universitetet, livsmedelsbutiker, naturen och stan med shopping. Västra tågstationen finns 300m bort.
Möjlighet till snabbt tillträde, vi ses på visningen!

Mer om mäklarna