Ursvik, Sundbyberg

Brännarvägen 7

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnläge och balkong!

Välkommen till denna härliga tvåa med moderna och välplanerade ytor samt bra förvaringsmöjligheter. Denna hörnlägenhet som är i absolut toppskick, erbjuder sociala ytor och en härlig rymd - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt balkong! Redan i hallen möts ni av de goda förvaringsmöjligheter som återfinns i bostaden. Vidare tar du dig in till vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Modernt kök med diskmaskin och plats för matbord! Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare som kan disponeras som mindre barnrum/kontor om så önskas. Vardagslyx i badrum med komfortgolvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ljusa ytskikt samt parkettgolv. Tillhörande förråd finns i fastigheten.

- Hörnläge.
- Högt upp i huset.
- Balkong.
- Klädkammare med fönster som kan nyttjas som barnrum/kontor.
- Goda förvaringsmöjligheter.
- Otroligt välplanerad.
- Väl tilltaget sovrum.
- Brf med parkeringsplatser i eget garage.
- Badrum med kombonerad tvättmaskin/torktumlare.
- Komfortgolvvärme och handdukstork i badrum.
- Nära busshållplats.
- Tvärbana byggs och beräknas vara i drift under 2024.

BRF Ursvik 6 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. I huset Finns hiss, cykel- och barnvagnsrum samt möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget.

För den hurtige finns uppskattat motionsområde med upplysta löpspår och utegym som under vintertid övergår till skidspår. Även andra anläggningar som idrottsplats med fotbollsplan och häststall finns i närheten. Nära anslutning till E18 och vidare mot E4. Kommunalt tar du dig enklast via buss 504 från Sundbybergs station eller Rissne. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Tvärbanan beräknas stå färdig i Ursvik 2024. I närheten finns Ursviks kök och bar, Arigato sushi, restaurang Krubb och ett gym. Nära till matbutiker som Stora Coop och Willys som finns längst Enköpingsvägen. För den shoppingsugne är det nära till Westfield Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Kista galleria.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna