Storskogen, Sundbyberg

Friluftsvägen 27A, 1 tr

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa i fastighet från 2008 med stor västvänd balkong mot innergård!

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med stor halvinglasad balkong i västerläge med em- och kvällssol, i fastighet från 2008. Lägenheten är i gott skick och har ett rikligt ljusinsläpp vart man än befinner sig via flertalet stora fönster! Här finner du ett väl tilltaget sovrum med garderobsvägg, ett stilrent och fullutrustat kök med utrymme för matplats, rymligt vardagsrum samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet finner ni utgången till den stora balkongen i härligt västerläge, gott om plats för önskat möblemang och det stora sällskapet.

Välskött BRF med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 5 429 kr/kvm. Föreningen äger 26st parkeringsplatser och erbjuder en trevlig innergård med pergola och boulebana.

- Öppen planlösning.
- Stor balkong om ca 9 kvm i västerläge.
- Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
- Bredband ingår i avgiften.
- Rymlig hiss.
- Grönskande innergård.
- Stort externt förråd.
- Förening med egna parkeringsplatser.
- Nära tunnelbana.
- Nära gym (Sats) och ICA.
- Nära grönområden som lötsjön och golfängarna.

Kort promenadavstånd till Näckrosen t-bana (uppgång storskogstorget), Ica nära, SATS och Sundbyberg C med brett kommunikationsutbud såsom tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer. Bostaden ligger också mycket nära golfängarna med promenadstråk, utegym, lekplatser och pulkabackar. För den som önskar shopping och folk i rörelse finns Westfield Mall Of Scandinavia och Friends Arena på promenadavstånd. Även nära till Gamla Filmstaden med biograf och restauranger etc.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna