Rissne, Sundbyberg

Mjölnerbacken 23, vån 5/5

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus & fin 4:a högst upp i huset med stor inglasad balkong!

+ Högst upp i huset
+ Inglasad balkong
+ Rymlig & ljus
+ Låg avgift
+ Utan insyn
+ Bredband med hög hastighet ingår i avgiften
+ Stabil förening
+ Flexibelt tillträde

Välkommen till denna välplanerade och insynsskyddade 4-rumslägenhet som erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar. Bostaden är belägen högst upp i huset och ger dig enastående utsikt och bekvämlighet.

Lägenheten består av ett ljust vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, ett rymligt kök med gott om plats för matlagning och måltider, tre väl tilltagna sovrum samt ett badrum och en gäst-WC.

Brf Vikingen 2 är en stabil förening som består av 190 bostadsrätter, 4 lokaler samt 30 hyresrätter (dold tillgång). Belåningen är låg, ca 6 400 kr/kvm och föreningen har en kassa på ca 13 mkr.

Området i Sundbyberg är beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana som tar dig in till city på 15 min. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Circle K, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop. Med ca 30 minuters promenad nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat

Kontakta ansvarig mäklare Julian Andersson för mer information.

Mer om mäklarna