Rissne, Sundbyberg

Mjölnerbacken 66

Såld
  • 2,5 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

2,5:a med öppen planlösning och balkong!

Varmt välkommen till denna 2,5:a som disponeras som 3 rok! Här erbjuds en trivsam öppen planlösning med stora sociala ytor och ett renoverat kök!
Vardagsrummet är det rum där vardagen händer, här har du många kvadratmeter att koppla av på eller umgås med nära och kära. De stora fönsterpartierna ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till en luftig och öppen känsla. Köket är välutrustat med praktiska arbetsytor i stilrent utförande med vita fronter samt en ljus bänkskiva.
Naturlig matplats mellan kök och vardagsrum som knyter ihop rummen. Vidare erbjuds ett stort master bedroom med generösa förvaringsmöjligheter via garderober samt ett extra rum som idag används som sovrum, även där erbjuds förvaringsmöjligheter via garderober. Rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin om så önskas.

Brf Vikingen 6 är en stabil förening som består av 117 bostadsrätter och 17 hyresrätter (dold tillgång). Belåningen är låg, ca 3 300 kr/kvm och föreningen har en kassa på hela 18 mkr.

- A+ klassad Brf!
- Låg avgift där bredband 1000 mbit ingår.
- Balkong mot grönska.
- nyttjas som 3 rok.
- Öppen planlösning.
- Fräscht kök med diskmaskin.
- Nymålade väggar.
- Badrum förberett för tvättmaskin.
- Generösa förvaringsmöjigheter.
- Lågt belånad förening med 17 hyresrätter kvar.

Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden som angränsar bostaden. Ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne centrum erbjuder även ypperliga kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana. Med tunnelbana nås Stockholm central på 16 minuter. För dem som gillar motion och friluftsliv så finns Ursviks motionsoch friluftsområde som har flera omtyckta leder och spår för familjens alla medlemmar.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna