Lilla Alby, Sundbyberg

Högklintavägen 20

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad dröm med fantastisk utsikt - nära kommunikationer!

Här slutar letandet! Exklusiv bostad i en klass för sig med högsta kvalitet in i minsta detalj! På en återvändsgata uppe på Högklintavägen bor du endast en minut från Sundbyberg C i ett mycket lugnt och trivsamt läge. Otroligt välplanerad med utrymme för stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt kök med diskmaskin och arbetsbänk i kompositsten, platsbyggd bokhylla, sovrum med bra ljusinsläpp och minimal insyn samt ett stambytt badrum förberett för tvättmaskin. Bostaden är även utrustad med Plejd-system så du enkelt kan ändra och anpassa belysning som du vill. De stora fönsterpartierna i kombination med det höga läget ger en fantastisk utsikt och gott om ljus, måste upplevas på plats!

HSBs Brf Fjällnäset är en av områdets mest väletablerade bostadsrättsföreningar och består av 148 lägenheter fördelade på fyra fastigheter och dom äger marken. Husen byggdes 1964-1967 och har genomgått samtliga större renoveringar. I föreningen erbjuds cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, snickarrum, gemensam föreningslokal, grillplats samt tillgång till 79 garageplatser (med laddstationer för elbil) och 24 p-platser.

Lägenhetens centrala läge erbjuder närhet till allt som Sundbyberg har att erbjuda såsom restauranger, butiker, caféer och flera grönområden med trevliga promenadstråk. Bara ett stenkast bort ligger Sundbybergs centrum med populära Signalfabriken och Sturegatan där det myllrar av butiker, restauranger och träningsanläggningar. Sundbyberg erbjuder även otroligt goda kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och flertalet busslinjer. Läget på Högklintavägen erbjuder det bästa utav två världar, dels väldigt nära till city och puls, men även närhet till grönska tack vare trevliga Tuvanparken samt strandpromenaden längs Bällstaån.

- Totalrenoverad bostad
- Kök och vardagsrum i öppen planlösning
- Kvalité i minsta detalj
- Stambytt badrum förberett för tvättmaskin
- Plejd-system så du enkelt kan anpassa belysning
- Nära kommunikationer
- Närhet till Tuvanparken och Bällstaån
- Nära kommunikationer
- Förening med p-platser samt platser i garage med laddstationer
- Stabil förening med många stora renoveringar bakom sig

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna