Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 4

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och rymlig 2:a med balkong i insynsskyddat läge!

Välkommen till en ljus 2:a högt beläget bland trevliga kvarter. Ett attraktivt och naturnära område i hjärtat av Sundbyberg!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 2:a på Vintergatan 4. Här bor du i centrala Sundbybergs mest attraktiva område, på en höjd med närhet till allt som kan tänkas behövas. Tack vare fastighetens souterrängläge är bostaden belägen högt upp med balkong i soligt läge. Stora fönsterpartier i samtliga rum vilket ger ett fint ljusinsläpp och skapar ytterligare känsla av rymlighet. Funktionellt kök med god förvaring och plats för matbord. Helkaklat badrum med bekvämligheter såsom tvättmaskin. I hallen finns plats för avhängning, inbyggd garderob och städskåp för förvaring. I övrigt väldisponerat vardagsrum och rymligt sovrum.

Centrala Sundbyberg är en småstad i storstaden som får alla att trivas. Ett attraktivt område med stadspuls med alla dess bekvämligheter men även närhet till natur och avkoppling. Här erbjudes ett otroligt utbud av populära restauranger, mysiga caféer, barer och mataffärer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. I Sundbyberg finner ni även promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön med fantastiska och lummiga omgivningar samt grönområdena Tornparken och Marabouparken. Förutom vacker natur erbjuds även flertalet omtyckta löparspår och slingor i Ursviks motionsområde. Andra träningsanläggningar som gym, ridhall samt simhall med idrottsplats finns tillgängligt.

I BRF Isbiten har många stora renoveringar utförts, exempelvis stambyte, delvis fasadrenovering, takrenovering m.m. På baksidan av huset finns en trevlig bakgård med utemöbler och härlig grönska!

På endast några minuters promenadavstånd finner du Sundbybergs stora utbud av goda kommunikationer med T-bana, tvärbana, pendeltåg samt bussar. Med Citybanan/pendeltåg tar du dig till Odenplan på bara 4 minuter. Tunnelbanan (Blå linjen) som tar dig till Stockholms City på 10 min. Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Här finns även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.