Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 11

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

HÖGST UPP I HUSET MED HISS OCH BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad belägen på attraktiv adress mitt i Sundbyberg. Här bor du i en väldisponerad gavellägenhet med ett helt underbart ljusinsläpp och välbevarade detaljer såsom originalgolv och generös takhöjd. Vidare återfinns två väl tilltagna sovrum, stort kök med utrymme för mindre matplats, stambytt badrum med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med sol från förmiddag tills solnedgång!

Här bor ni i den stabila bostadsrättsföreningen Polstjärnan som består av 47 lägenheter. Föreningen har en takterrass med utemöbler och grill som föreningens medlemmar får nyttja.
Läget kan inte bli bättre. Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten ett stenkast från Sundbybergs nav med alla kommunikationer ni kan tänka er; tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt flertalet busslinjer. En kort promenad från bostaden återfinns Sturegatan med butiker och restauranger samt grönområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Även Tornparken och Marabouparken ligger nära till hands.

- Högst upp i huset med hiss.
- Fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Balkong i bästa solläge.
- Badrum med tvättmaskin.
- Generösa förvaringsmöjligheter.
- Källar- och vindsförråd.
- Bredband ingår i avgiften.
- Minimal insyn.
- Fönster mot grönska.
- Takterrass finns att tillgå i föreningen.
- Nära kommunikationer.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna