Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Mariagatan 11

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 2 612 kr/mån

Charmig 2:a med låg avgift, bevarade originaldetaljer, stabil förening och i Sumpans bästa läge!

- Bevarade originaldetaljer
- Hög takhöjd
- Ingen insyn
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Låg avgift
- Ekonomiskt stabil förening
- Takterrass

Inom kort presenteras denna välplanerade 2:a på omåttligt populära Mariagatan 11 i Sundbyberg! Lägenheten håller genomgående en mycket hög standard och karaktäriseras av hög takhöjd, fina originaldetaljer och funktion i form av både tvättmaskin och diskmaskin. Bostaden disponeras över en välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter, charmigt kök med mycket arbetsyta och förvaring samt plats för matbord, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin, charmigt sovrum med bra förvaring och klädkammare utanför samt ett stort och luftigt vardagsrum som rymmer såväl stor soffa och TV-möbel som matbord där såväl vänner och familj får plats.

BRF Stenbrottet 5 är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen består av 24 lägenheters, två lokaler (restaurang och frisörsalong) samt sex parkeringsplatser. Flera stora renoveringar såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte har ägt rum och trots detta har föreningen lyckats hålla såväl belåningsgrad som avgifter låga. Som medlemmar ges förutom ett förråd även möjlighet att nyttja cykelrum samt en fantastisk takterrass högst upp i huset.

Här bor ni mitt i smeten, intill Sturegatan, Sundbybergs shoppinggata med hela dess utbud. Det mesta nås nom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, modebutiker, livsmedelsaffärer och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och T-bana. Ytterligare en fördel med detta läge är Tuletorgets fantastiska expansion och utveckling med ett utbud av flera restauranger och mycket mer. SATS har en av sina största anläggningar på Tulegatan, ca 200 meter från lägenheten. Gillar man motion och naturen är det heller inte längre än 5 minuters promenad till Lötsjön och Råstasjön eller en kort bussresa upp till Ursviks motionsområde. Det utmärkta läget med direkt närhet till Solna och Sundbybergs attraktivaste destinationer gör detta till något utöver det vanliga!

För mer information och privatvisning ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Mariagatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.