Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 75

Såld
  • 2 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa högst upp i huset med balkong i solsäkert läge!

Nu saluförs en stilsäker tvårummare med riktigt smart planlösning på attraktiva Tulegatan! Hallen erbjuder gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, nyrenoverat kök med lyxig arbetsbänk i kvartskomposit, insynsfritt sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Förutom förvaringen i bostaden så finner ni två externa förråd.

Brf Källsprånget 1 är en väldigt välmående förening med väldigt låg belåning om 2 076 kr/ kvm samt flera stora renoveringar i ryggen. Föreningen har gemensamt cykelrum, tvättstuga, gym samt gemensamhetslokal med b.la biljardbord och darttavla.

Ett svårslaget läge i Sundbyberg med tunnelbanestationen Duvbo och Ica-butiken precis upp för gatan! Runt hörnet finns flertalet cafeér, restauranger och simhallen. På gångavstånd finns härliga grönområden runt Lötsjön, Råstasjön, Tornparken och Marabouparken. I början av Tulegatan ligger också SATS samt flertalet restauranger. Från Sundbybergs station går pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar.

- Högst upp i huset.
- Balkong i soligt sydostläge.
- Populär adress.
- Nyrenoverat kök.
- Renoverade ytskikt.
- Stambytt badrum förberett för tvättmaskin.
- Dubbla förråd.
- Lågt belånad Brf, 2076 kr/kvm.
- Brf med egna parkeringsplatser.
- Brf med gym och gemensamhetslokal.
- Populärt läge nära T-bana och övriga kommunikationer.
- Närhet till puls och grönska .
- Närhet till skolor och förskolor.

Mer om mäklarna