Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 65,3 kvm
  • Bostadsrätt

Unik bostad som inte får missas - möjlig trea!

Med ett av Sundbybergs absolut bästa lägen, på lugn enkelriktad gata, finner ni denna unika lägenhet i toppskick med alla rätt. Bostaden osar lyx med sina vackra detaljer, väl tilltagna takhöjd och exklusiva materialval. Här återfinns ett stort vardagsrum där ljuset flödar med utgång till balkong i solsäkert sydväst-läge, ett unikt och exklusivt kök med köks-ö och öppna ytor, matplats i öppen planlösning (möjligt sovrum) samt ett stort sovrum med förvaring via garderober. Vidare finner ni ett nyrenoverat badrum från 2021 samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är registrerad som 2 rok men går att med enkla medel återställa till 3 rok.

Här bor ni på andra våningen, fritt från insyn i välskött fastighet. Föreningen består av 34 bostadsrätter, 2 lokaler samt 1 hyresrätt (dold tillgång) och har god ekonomi med låga avgifter. Endast 5,2 mkr i lån och en total belåningsgrad om 3 085 kr/kvm. Nyttjanderätt till vinds- samt källarförråd.

Läget kan inte bli bättre. Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten ett stenkast från Sundbybergs nav med alla kommunikationer ni kan tänka er; tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt flertalet busslinjer. En kort promenad från bostaden återfinns Sturegatan med butiker och restauranger samt grönområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Även Tornparken och Marabouparken ligger nära till hands.

- Möjlig 3:a.
- Låg avgift.
- Insynsfritt.
- Exklusiva materialval.
- Öppen och unik planlösning.
- Balkong i solsäkert sydvästläge.
- Renoverat badrum från 2021.
- Brf med god ekonomi.
- Brf med egna parkeringsplatser.
- Dubbla förråd.
- Närhet till kommunikationer.
- Närhet till Sundbybergs C.
- Närhet till grönområden som Lötsjön, Råstasjön, Tornparken och Marabouparken.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna