Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 17

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a på populära Vintergatan med en av Sundbybergs bästa balkonglägen!

Varmt välkommen till Vintergatan 17!

På populär adress i centrala Sundbyberg finner ni denna pärla till lägenhet som erbjuder välplanerade 68 kvm, ett balkongläge mot vacker och grönskande innergård i sydläge samt hög charm med både grannskap, förening och bostad.

Lägenheten präglas genomgående av ekparkett och ljusa väggar. I vardagsrummet finns ett vackert ljusinsläpp som fyller hemmet och skapar en härlig miljö att trivas i. Vidare finns två bra sovrum, den ena är större och inrymmer flertalet garderober samt dubbelsäng och den andra funkar perfekt som antingen kontor, barnrum eller gästrum. Intill sovrummen finns dessutom en stor walk-in-closet och vid entrén finns garderober samt utrymme för byråer. Badrummet erbjuder samtliga bekvämligheter och till lägenheten ingår ett vindsförråd.

- Högt upp i huset.
- Balkong i fritt sydvästläge!
- Generösa förvaringsmöjligheter.
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare.
- Rymlig hiss.
- Attraktiv adress.
- Nära kommunikationer.

Här bor ni i den stabila bostadsrättsföreningen Stugan som består av 44 st bostadsrätter med en belåningsgrad om 5 791 kr/kvm. Föreningen har en gemensam innergård med grillplats och lekpark som medlemmarna får nyttja. Läget kan inte bli bättre. Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten ett stenkast från Sundbybergs nav med alla kommunikationer ni kan tänka er; tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt flertalet busslinjer. En kort promenad från bostaden återfinns Sturegatan med butiker och restauranger samt grönområden som golfängarna, lötsjön och råstasjön. Även tornparken och marabouparken ligger nära till hands.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho vid intresse.

Mer om mäklarna