Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vegagatan 17

REDO™
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 2:a med stor charm, vacker balkong och optimal planlösning!

Varmt välkommen till Vegagatan 17!

Ett boende som erbjuder den bästa tänkbara kombinationen av högt i tak och charm ihop med modern standard samt praktisk planlösning och komfort. Balkongläget är ett av de bästa i direkt söderläge som ger rikligt med sol under dagen. Dessutom har du dörrar i franskt utförande som går att öppna upp helt vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp in i lägenheten.

Interiört får ni en bostad av högsta kvalitet som kännetecknas av fina materialval, ytskikt och golv. Köket är fullutrustat och har en exklusiv bänkskiva i sten, intill fönstret i köket finns även en mindre matplats. Vidare till sovrummet så är detta helt optimalt och ligger i norrläge vilket skapar ett svalt och skönt rum. Sovrummet ger även plats för dubbelsäng och övrigt möblemang samt gott om förvaring via garderob. Badrummet är helkaklat i mycket fint skick och erbjuder bekvämligheter som handdukstork och kommod men även extra förvaring via vägghängt skåp. Vardagsrummet är bostadens hjärta där familj och vänner samlas för att umgås i en härlig atmosfär. Det är dags att längta hem!

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. Restauranger kan man välja och vraka mellan. Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i Signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikationstätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, flygbuss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg och tvärbana!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vegagatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.