Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Ågatan 24

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Ågatans bästa 2:a med högsta balkongläge i huset och vattnet som granne!

Fantastisk 2:a med vackra detaljer, förstklassigt badrum, genomgående fina ytor, ett oslagbart läge samt låg avgift!

En mycket välplanerad gavel 2:a högt upp i huset (vån 7/8) på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Bostaden ger utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden ett sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett nyrenoverat badrum i vacker design från Höganäs och Tapwell med snygga nischer samt kombimaskin (tvätt + tork). Från balkongen finner ni en magnifik utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongläget vetter mot sydväst där ni kan avnjuta sol under eftermiddagen.

Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka.

Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Mer om mäklarna