Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

EXKLUSIV TREA PÅ VÅNING 7 MED BALKONG, TVÅ BADRUM OCH UTSIKT ÖVER SUNDBYBERGS TAKÅSAR!

Välkommen till denna rymliga trea på 7:e våningen i exklusiva Arkaden - ett tolv våningar högt landmärke med internationell karaktär. Denna ljusa och luftiga bostad med hörnläge erbjuder en slående utsikt, ett häftigt restaurangkök, stora sociala ytor för familj och vänner att umgås, två badrum, rymliga sovrum samt balkong!

Det moderna köket ligger mitt i lägenheten och är designat med inspiration från restaurangvärlden. Bänkskåpen och bänkskivan är i rostfritt stål med integrerad diskho. Väggskåpen är i mattlackad ek med integrerad belysning under. Köket kan skiljas av från de sociala ytorna med specialdesignad skjutdörr. Utrustningen består av helintegrerad kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll samt inbyggd multifunktionsugn. De båda badrummen är toppmoderna med specialritad badrumsinredning för projektet. Båda badrummen har dusch varav det ena med praktisk duschvägg i glas. I anslutning till det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare under avlastningsbänk i trä. Lägenheten har stora panoramafönster som går ner till golv för optimalt ljusinsläpp. Lägenheten är fri från radiatorer och har istället reglerbar golvvärme. Balkongen som nås från vardagsrummet, har plats för bord och stolar. Här kan du avnjuta morgonsol och kvällssol under sommaren.

- Slående utsikt!
- Exklusiva materialval.
- Balkong i lugnt läge.
- Två badrum.
- Reglerbar golvvärme i varje rum .
- Gemensam takterrass med orangeri.
- Övernattningslägenhet.
- Lokal för fest, barnkalas & andra tillställningar.
- Hiss .
- Garage med laddplatser (finns lediga platser)

Högst upp på våning 12 återfinns föreningens gemensamma takterrass med milsvid utsikt. Den grönskande takterrassen har utekök, grill och orangeri. Föreningen har också "Ateljén", en flexibel lokal med pentry för fest, barnkalas och andra kreativa aktiviteter. I anslutning till ateljén ligger "Hotellet", en övernattningslägenhet utrustad med eget pentry och badrum som är perfekt för familj och vänner på besök. I anslutning till garaget finns ett välutrustat cykelrum, där cyklar och barnvagnar kan servas och tvättas. Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna