Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 13

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a i fint skick med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i väst!

Välplanerad lägenhet med härlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förses med ett otroligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås lägenhetens insynsfria balkong o västerläge vilket betyder sol från sen lunch till sen kväll. Sovrummet är välplanerat med plats för dubbelsäng samt garderober för förvaring, Fönster ut mot insynsfri grönska. Stambytt och helkaklat badrum med dusch, WC, tvättmaskin samt handfat i kommod med ovanhängande spegelskåp. Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med bra avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderober.

FÖRENING
Brf Polstjärnan är en äkta bostadsrättsförening som innehar Råstensgatan 11 och 13 i sin besittning, en lokal som hyrs ut samt 47 lägenheter varav alla är bostadsrätter. Föreningen är ekonomisk stark och erbjuder internet på 500-1000 mbit/s samt TV via ComHems grundutbud. Som medlem i Polstjärnan har du tillgång till en magisk takterass med eftermiddags- och kvällssol en trappa upp med grill och utemöbler. Som medlem tillhör två stycken förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Utöver detta finns en föreningslokal med bäddsoffa och pentry som båda går att boka genom föreningens hemsida. Du har även tillgång till tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum , stort cykelförråd samt en snickarbod för den händige.

På Råstensgatan bor du centralt och välbeläget ett par minuter från Sturegatan och alla butiker, caféer och restauranger. Här bor du nära all tänkbar samhällsservice och mycket goda kommunikationer, buss och T-bana inom kort promenad från bostaden. Ett exklusivt boende i en välskött förening.

Mer om mäklarna