Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Brunnsgatan 2B

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Möjlig 2:a högst upp i huset med balkong!

Väldisponerad bostad högst upp i huset i Sundbybergs mest centrala läge med Sturegatan runt knuten! Här erbjuds ett funktionellt kök med diskmaskin och plats för matbord, renoverat badrum med tvättmaskin samt rymligt vardagsrum med plats för soffa och säng. Generösa förvaringsmöjligheter via hel garderobsvägg i hallen. Lägenheten har en optimal planlösning för att göra om till 2rok med ett sovrum med fönster.

- Möjlig 2:a.
- Högst upp med balkong.
- Diskmaskin.
- Tvättmaskin.
- Generös förvaring via garderobsvägg.
- Stabil brf med låga avgifter.
- Oslagbart läge.
- Nära allt Sundbyberg har att erbjuda.

Brf Brunnsgatan 2 är en äkta förening som äger marken och består av 26 bostadsrätter, 3 hyresrätter (dold tillgång) samt 5 lokaler. Stabil brf med låga avgifter och avgiften sänktes med 25% under 2022. Välskött fastighet med många av dom stora renoveringarna bakom sig.

Oslagbart läge och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, gym, caféer och matbutiker. Med en minut till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, buss, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön.

Mer om mäklarna