Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Råstensgatan 11, 1/2 tr

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

3 rok med öppen spis i Sundbybergs charmigaste kvarter!

Välkommen hem till Råstensgatan 11! Lägenheten har renoverats och disponeras nu som 3 rok, går att med enkla medel göra iordning bostaden till 2 rok om så önskas. Köket är välutrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn samt spishäll och utmärkta arbetsytor kombinerat med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet bjuder på en underbar och fungerande öppen eldstad i tegel. Master Bedroom har gott om plats för stor säng och generösa förvaringsmöjligheter i det öppna garderobssytemet. Direkt utanför sovrummet finns även två inbyggda garderober. Stambytt badrum som renoverats och erbjuder tvättmaskin. Hallen har bra förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober.

- Fungerande eldstad.
- Renoverat badrum med tvättmaskin.
- Generös takhöjd.
- Minimal insyn.
- Fönster mot grönska.
- Generösa förvaringsmöjligheter.
- Bredband ingår i avgiften.
- Brf med takterrass.
- Attraktiv adress.
- Nära kommunikationer.

Brf Polstjärnan är en äkta bostadsrättsförening som innehar Råstensgatan 11 och 13 i sin besittning, en lokal som hyrs ut samt 47 lägenheter varav alla är bostadsrätter. Föreningen är ekonomiskt stark och internet på 500-1000 mbit ingår i avgiften. Föreningens medlemmar har även tillgång till en magisk takterass med eftermiddags- och kvällssol en trappa upp med grill och utemöbler.

Läget kan inte bli bättre. Kommunikationsmässigt så ligger lägenheten ett stenkast från Sundbybergs nav med alla kommunikationer ni kan tänka er; tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt flertalet busslinjer. En kort promenad från bostaden återfinns Sturegatan med butiker och restauranger samt grönområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Även Tornparken och Marabouparken ligger nära till hands.

Mer om mäklarna