Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Fredsgatan 4A

Såld
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad etagelägenhet om 5 rok med stor balkong!

Unikt tillfälle att förvärva en enastående etagelägenhet om 5 rok i ett gammalt skolhus, otroligt sällsynt! Här erbjuds stora sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och takhöjd på hela 3,25 meter. Genom helglasade pardörrar nås lägenhetens attraktiva balkong mot innergård! På nedre plan finner ni badrum, kök med gott om förvaring och köksö samt ett stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. På det övre planet erbjuds fyra sovrum samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare.

- Tidigare skola, unik bostad!
- Etagelägenhet.
- Öppen planlösning.
- Kök med vinkyl och köksö.
- Väl tilltagen takhöjd.
- Stora fönsterpartier.
- Bostaden totalrenoverades 2021
- 4 sovrum.
- Stor balkong mot innergård.
- Badrum samt extra wc med tvättpelare.
- Brf med övernattningslägenhet, festlokal, miljörum och hobbyrum.

Brf Spiikens Backe består av sex byggnader varav två äldre skolhus ombyggda till bostäder samt fyra yngre bostadshus. Totalt består föreningen av 124 bostäder och fyra lokaler. De yngre byggnaderna är uppförda 1998-1999 och de äldre är ombyggda samma år. Som medlem i föreningen har du tillgång till bekvämligheter som flertalet tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, övernattningslägenhet, festlokal, miljörum, hobbyrum, lekplatser och grillplats.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Med några minuter till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, buss och fjärrtåg. Närhet till attraktiva Tornparken, samt gångavstånd Lötsjön och Råstasjön.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester 070-662 80 76 för mer information.

Mer om mäklarna